Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous
Next

Najnovije objave

Brza pita od špinata i svinjski lungić (file)

Brza pita od špinata i sira Pita od špinata i svježeg sira zaista se brzo priprema, a može se jesti kao glavno jelo ili prilog. SASTOJCI: 1 pakiranje svježih kora (listova) za pite i savijače400-500 g špinata (svježeg ili zamrznutog)500 g svježeg sira300-400 g milerama ili kiselog vrhnjažličica soli1 jaje (+ 2-3 žlice vrhnja)Malo maslaca

Pročitaj »
ostaci božićnog ručka

Ostaci božićnog ručka – što s njima?

Ostaci božićnog ručka mogu biti pravo malo blago i izvor ideja za nove ručkove. Mogu se napraviti razne salate, nabujci i sl., a ja vam danas donosim ideju za jedan vijenac od lisnatog tijesta. On je punjen ostacima božićnog ručka, s malo sira da bude ukusniji i s ljutim umacima, jer je poznato da ljuto

Pročitaj »
keksi s teraninom

Keksi s teraninom

Keksi s teraninom nastali su kao ideja za Božićni poklon. Smatram da je u današnje vrijeme jako teško nekome pokloniti nešto što nema, nekako kao da svi imaju sve, pa razbijamo glavu što kupiti i pokloniti. Zato sam ove godine odlučila da ću svojim najdražima, između ostaloga, pokloniti i ručno rađene kekse. I to ne

Pročitaj »
bor s pestom

Bor s pestom Genovese

Bor s pestom Genovese jedan je jestivi bor koji se lako radi, a zabavan je i za izradu s djecom. “Kuglice” se motaju od lisnatog tijesta i stavljaju na papir za pečenje. Može poslužiti kao dobra ideja za predjelo ili kao nešto za grickanje s prijateljima. Super paše uz čašu vina. Jednom ću probati i

Pročitaj »
adventski vijenac

Adventski vijenac – nekoliko ideja za blagdanski stol ili zid

Adventski vijenac radimo sami svake godine, a ne znam što mi je bilo ove godine pa sam ih odlučila napraviti čak 4, a čini mi se da to nije kraj, da će “pasti” još koji. Adventski vijenac ima i svoju simboliku – svaka svijeća ima svoje značenje: Prva svijeća simbolizira nadu i iščekivanje.Druga svijeća označava

Pročitaj »
pulled turkey recept

Pulled turkey recept – trgana puretina za svečane ili obične dane

Pulled turkey recept – trgana puretina za svečane ili obične dane. Treba dosta vremena (oko 5h), ali se isplati jer zadovoljstvo traje danima. SASTOJCI: 2 ili 4 pureća batka (svaki oko pola kg)Pileći temeljacSvinjska mast/maslinovo uljeJabučni/balzamični ocatVinoSoja sosNekoliko režnja češnjaka1 svježa paprikaNekoliko cherry rajčicaSuhi začini (sol, papar, đumbir, kurkuma, chilli, mediteranska mješavina, bosiljak, ružmarin, list

Pročitaj »